Ota yhteyttä

Asiantuntijamme palveluksessasi

Pargas (Parainen)

Nordkalkin pääkonttori ja konsernin tuotekehitys sijaitsevat Paraisilla, jossa on lisäksi kaivos, jauhatuslaitos, kalkkiuuni ja satama. Samalla teollisuusalueella on useita yrityksiä, jotka käyttävät paikallista marmorimaista kalkkikiveä raaka-aineenaan. Paraisilta löytyy myös Pargasiitti-mineraalia, joka on saanut nimensä paikkakunnan mukaan - se löydettiin ensimmäisen kerran Paraisilta 1800-luvulla. 

  • Päätuotteet: kalkkikivi, kalkkikivijauheet, poltettu kalkki, kiviainekset
  • Pääkäyttökohteet: rakentaminen, vedenkäsittely, maatalous
  • Henkilöstö: n. 120
  • Toiminta alkoi 1898, kun Paraisten Kalkkivuori Oy perustettiin. Myöhemmin nimi muuttui Partekiksi, ja Nordkalk oli osa Partekia helmikuuhun 2003 saakka.

Paraisten esittelyvideo

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa

Gert  Wahtera
Gert Wahtera
Yksikönpäällikkö
Parainen-Tytyri-Sipoo-Mustio

Huomaathan että

tietoa lähialueiden asukkaita koskevista asioista, kuten louhintaräjäytyksistä ja tärinämittauksista löydät naapurisivuilta. Osastojen kuten myynnin ja viestinnän edustajat löydät sivun Yhteyshenkilöt alta ja tilauksia koskevat ohjeet sivulta Tehdastilaukset ja -toimitukset

Tyyppi: kaivosjauhatuslaitosmyynti/toimistokalkkiuunisatamapääkonttori

Maa: Suomi

Käyntiosoite: Skräbbölevägen 18, FI-21600, Pargas

Puh: +358 (0)20 753 7000

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.