Nordkalk ja sponsorointi

Sponsorointikohteet 2019

Alla sponsorikohteitamme vuonna 2019

Meripartiolippukunta Auran Tytöt Ry

Auran Tyttöjen tavoitteena on järjestää laadukasta partiotoimintaa maalla ja merellä yli 7-vuotiaille tytöille. Nordkalkin tuen avulla on paranneltu purjeveneen turvallisuusvälineitä ja hankittu uusia pelastusliivejä.

Antti Kartano (Suomen hiihtoliitto)

Nordkalk tukee nuorta maastohiihtäjää, Antti Kartanoa, kohti hiihdon eliittiä. Antti kuuluu mukaan Suomen hiihtoliittoon. Antin treenejä ja kisoja voit seurata Antin Facebookissa.

FC Saukkolan Pallo

FC Saukkolan Pallo on Lohjalla toimiva jalkapalloseura. Joukkueet tytöt 2010-11 ja pojat 2010-11 osallistuivat ilmastotalkoisiin metsänistutusprojektilla, jossa istutettiin 1v kuusentaimia valmentajan maille. Lue koko juttu ja katso upea video metsänistutuksesta täältä!

Kalevan kisat 2019

Nordkalk sponsoroi 1.-4. elokuuta järjestettäviä Kalevan kisoja. Kyseessä on yleisurheilun SM-kisat, jotka järjestetään vuosittain eri paikkakunnalla. Tänä vuonna kisat järjestetään Lappeenrannassa. 

Marketanpuisto

Marketanpuisto on Suomen suurin piha- ja puistorakentamisen näyttelypuisto. Lähes seitsemän hehtaarin laajuisen puiston näyttelyosastoilla on esillä liki kahdeksan kymmenen yrityksen tuotteita. Nordkalk on yksi jäsenyrityksistä ja esillä puistossa. Lahjoitamme kalkkikuormia puiston yleisten alueiden ylläpidon ja kunnostuksen sekä puiston vetovoimaisuuden lisäämiseksi. 

LoU Basket Salamatytöt

Katso videolta Salamatyttöjen valmentajan Antti Kallion terveiset ja tyttöjen ajatuksia mikä lajissa on parasta.

Cover salamatytöt Nordkalk

Munkvikseura

Nordkalk tukee Munkvikseuraa kulttuurihistoriallisessa kirjaprojektissa. Kirja kertoo Munkvikin historiasta ja Nordkalkilla (aiemmin Partek) on siinä näkyvä rooli. Kirja julkaistaan syksyllä 2019.

Mustialan Agrologiopiskelijat (HAMK)

 Nordkalk tukee Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) agrologiopiskelijoiden toimintaa. Uunituoreet opiskelijahaalarit esiteltiin Mustialan yksikön avoimien ovien päivänä. Nordkalk sai logonsa agrologiopiskelijoiden haalareihin. 

Åbolands naturskola

Ruotsinkielinen luontokoulu Åbolands naturskola pitää luontokoulupäiviä Turun ja Paraisten seudun oppilaille. Tavoitteena on kertoa ympäristön monimuotoisuudesta, luonnon suojelemisesta, ilmastonmuutoksesta, kierrätyksen tärkeydestä ja muista tärkeistä aiheista. Luontokoulu järjestää myös erilaisia tempauksia, kuten ympäristönsiivoustalkoita. Tänä vuonna Nordkalkin tuella hankittiin oppilaille uudet kiikarit lintubongausta varten. 

Prosessiteekkarit Ry (Aalto-yliopisto)

Aalto Yliopiston prosessiteekkarit vierailivat Nordkalkin Lappeenrannan toimipisteellä 19. maaliskuuta. Yritysvierailun aikana prosessiteekkarit pääsivät tutustumaan Lappeenrannan tehdasalueeseen ja kuulemaan Nordkalkin toiminnasta. 

Skröbbel Gåbbana

Nordkalk sponsoroi Paraisten Skräbbölen tuulimyllyn kupeessa 26. kesäkuuta järjestettävää yhteislaulutilaisuutta. Harrasteryhmä koostuu Skräbbölen ja Pjukalan alueen eläkeläisistä, joista osa on aikoinaan työskennellyt Nordkalkilla. Skröbbel Gåbbanan tavoitteena on pitää yllä Skräbbölen ja Pjukalan perinnettä ja järjestää tapaamisia vähintään kerran kuussa.

Sataman Valot 2019 (Taidekoulu Estradi)

Nordkalk sponsoroi Lappeenrannassa 31. elokuuta järjestettävää koko perheen tapahtumaa Sataman Valot. Tapahtumassa on mm. vauhdikkaita musiikki-, sirkus- ja tanssiesityksiä, sekä ympäristörasteja, joiden toteuttamisessa Nordkalk on ollut tukena. Ilta huipentuu ilotulitukseen! 

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.