Sponsorointikohteitamme 2017

Sponsorointikohteet 2017-2018

Alla muutamia sponsorikohteiltamme saamiamme tervehdyksiä vuonna 2017-2018.

FC LaPa ry

FC LaPa ry kiittää Nordkalk Oy:tä mielenkiinnostanne juniorijalkapalloilijoita kohtaan. Kiitos yrityksellenne antamastanne sponsorointituesta, mikä tullaan käyttämään vähävaraisten perheiden junioripelaajien seuramaksuun.  Seurassamme on tällä hetkellä 380 pelaajaa, jotka muodostavat 15 eri joukkuetta sekä tyttöjen että poikien puolelle. Joukkueet pelaavat Kaakkois-Suomen piirisarjaa ja korttelisarjoja. Joukkueilla on harjoitusvuorot Lappeenrannassa ammattikoulun tekonurmella, harapaisen nurmella sekä ratsumestarin nurmella. Harjoituskertoja keskimäärin viikossa 3 x 1,25 tuntia. FC LaPa toimii matalan kynnyksen seurana Lappeenrannan alueella meillä valmentajat eivät saa korvausta tekemästään työstä, harrastus säilyy edullisena ainostaa kasvavat liikuntapaikka maksut harmittavat ja nostavat kuluja.

Seuramme esittääkin suuret kiitokset yrityksellenne sen antamasta taloudellisesta tuesta. Raha on tarpeeseen, jotta pystymme kehittämään ja säilyttämään lasten ja nuorten aktiivisuuden liikunnan parissa ja näin yhdenkään pelaajan ei tarvitsisi lopettaa harrastusta taloudellisen tuen puutteessa. 

Yhteistyöterveisin ja erinomaista loppuvuotta 2018

FC LaPa ry
puolesta Vesa Tiittanen 

Helsingin yliopiston geotieteiden opiskelijat

Haluamme vielä kerran kiittää tuestanne ja lähettää ohessa kuvat onnellisista haalaripukuisista geologiopiskelijoista!Ystävällisin terveisin, Helsingin yliopiston geotieteiden opiskelijat

 

Geologian opiskelijat, Pulteri ry

Nordkalkin sponsorituen avulla turkulaiset geologian opiskelijat matkasivat Kroatiaan tutkimaan maan geologiaa. Matkalla oli tippukiviluolia, vesiputouksia, aurinkoisia rantoja, vuoria ja paikallisia geologeja esittelemässä omaa työtään. Pulterit ry kiittää Nordkalkia!

Harjun Kiekko

Haluan kiittää Nordkalk Oy:tä mielenkiinnostanne Harjun Kiekko ry:n E1-06 joukkuetta kohtaan. Samalla kiitän yrityksenne antamasta sponsorituesta, mikä tullaan käyttämään joukkueen jäävuorojen maksuun.  Joukkueessa on tällä hetkellä 54 pelaajaa, jotka muodostavat 4 eri joukkuetta HAKi Blue 1, HAKI Blue 2, HAKI White ja HAKI Black. Joukkueet pelaavat eteläisen Suomen sarjaa ja jokaisella joukkueella on pelit viikonloppuisin. Joukkueilla on jäävuorot Lohjan jäähallissa, Kisakallion jäähallissa ja Nummelan jäähalleissa. Harjoituskertoja viikossa 3 x 1,5 tuntia. 

Joukkueemme esittääkin parhaimmat kiitokset yrityksenne antamasta tuesta. Jokainen euro on tarpeen, jotta pystymme kehittämään nuorten aktiivisuutta liikunnan parissa ja näin itse osaltamme kannustamme nuoria liikkumaan. 

Yhteistyöterveisin ja hyvää loppuvuotta 2017

HARJUN KIEKKO RY E1-06
puolesta Arja Blom

Leikkipuisto Mustiossa

Kiitos Nordkalkille, että haluatte tukea Mustion uutta leikkipuistoa! Mustio on pieni kylä Raaseporissa, missä on hieno luonto ja yhteisöstä löytyy voimakasta kylähenkeä. Mustion ruukissa on Raaseporin kaupungin ylläpitämä uimaranta ja se sijaitsee aivan Mustion linnan läheisyydessä.

Uimarannalla pidetään kesäisin uimakoulua lapsille ja se on suosittu uimaranta Mustiolla. Kyläyhdistyksen ja Folkhälsan yhdistyksen aloitteesta on Raaseporin kaupunki päättänyt rakentaa uimarannan läheisyyteen uuden leikkipuiston. Projekti on yhdistysten, kyläläisten ja kaupungin yhteinen. Uskomme että leikkipuisto uimarannan yhteydessä houkuttelee ihmisiä rannalle ja puistoon leikkimään ja siten palvelee kylän asukkaita sekä turisteja. Leikkipuisto antaa lapsille ja myös aikuisille mahdollisuuden liikkua ja leikkiä. Leikkipuiston teema on viidakkometsä joka sopii hyvin ympäröivään maisemaan. Välineet on tilattu Lappset  Group Oy:stä ja asennettu heidän toimestaan.

Leikkipuisto on jo saanut paljon positiivista palautetta kyläläisiltä ja tulee varmasti houkuttelemaan ihmisiä Mustiolle.

Ystävällisin terveisin Folkhälsan i Svartå puolesta
Anna Kullberg

LAUTP-P9

LAUTP-P9 joukkueen kuluneeseen jalkapallo kauteen kuului monta hienoa tapahtumaa, HelsinkiCup niistä varmasti isoin ja ikimuistoisin. Joukkue osallistui useaan ikäluokkansa eliitti turnaukseen joissa päästiin näkemään isojen seuran akatemia joukkueitten vauhti- ja taitotaso, näistä kokemuksistajoukkueen innokkaat pojat saivat vain lisää virtaa harjoitteluun ja pelaamiseen!

Kuvassa ja 43. kertaa järjestetyn SaimaaTurnauksen jälkeinen kuva mestarijoukkueesta, mainitsematta ei voi jättää sitä että turnaus voitto irtosi tiukan taistelun jälkeen. 5 peliä, 5 voittoa, maaliero 32-0.

" LAUTP kiittää! " 

Lohjan Salibandy

Hei, ja kiitos tuesta joukkueellemme.
Pelaamme B-poikien sarjassa valtakunnallista 1-divisioonaa. Sarja sisältää pelimatkoja Mynämäestä Liminkaan.  Runkosarjassa pelataan 22 sarjaottelua. Joukkueessa on 25 aktiivista pelaajaa (2001-2003 syntyneitä) ja harjoittelemme 3 kertaa viikossa.
Pitkät pelimatkat aiheuttavat suuret kulut, joten olemme kiitollisia yrityksenne tuesta joukkueelle.
Yhteistyö terveisin
Lohjan Salibandy B:n puolesta Tommi Siivonen

LoU Basket Salamatytöt

Katso videolta Salamatyttöjen valmentajan Antti Kallion terveiset ja tyttöjen ajatuksia mikä lajissa on parasta.

Cover salamatytöt Nordkalk

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.