Nordkalk ja sponsorointi

Nordkalk ja sponsorointi

Vuonna 2021 sponsoroinnin pääteema Nordkalkissa on ympäristö. Ehdota meille ympäristötekoa tai -kohdetta. Tuemme vuoden 2021 aikana kohteita 100-1000 eurolla hankkeesta riippuen. Kohde voi olla esimerkiksi ranta-alueiden siivousta, puiden istuttamista, järven, joen, puron tai muun vesialueen puhdistusta, kaupunkiympäristön siivoamista – tai mitä tahansa ympäristön hyvinvointia lisäävää toimintaa. 

Sponsorointiyhteistyössä korostamme yrityksen arvojen (avoimuus, oikeudenmukaisuus, rohkeus sekä luottamus ja kunnioitus) mukaista toimintaa, paikallisuutta ja vastuullisuutta. Julkaisemme kaikkien kohteiden tarinat www-sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Hae sponsorointia ja ole mukana muuttamassa maailmaa paremmaksi. 

Miten haen?

Tukihakemus jätetään kirjallisena sähköistä lomaketta käyttäen.

Kerro meille hakemuksellasi, miksi ehdottamasi kohde olisi meille hyvä sponsorointikohde. Mahdollisia sponsorointikohteita ovat esimerkiksi ympäristön tilan parantamiseen tähtäävät hankkeet sekä lasten ja nuorten harrastustoiminta Nordkalkin toimipaikoilla.

Hakuaika 

Seuraavan kerran käsittelemme sponsorointihakemuksia toukokuussa 2021 Ilmoitamme päätöksestä kaikille hakijoille hakemuksessa annettuun osoitteeseen.

Emme valitettavasti voi vastata puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.