Ura Nordkalkissa

Ura Nordkalkissa

Oletko sinä uusi nordkalklainen? Meillä voit työskennellä monissa eri työtehtävissä maan alla ja maan päällä. Yhtiömme tarvitsee jatkuvasti osaavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä ja juuri siksi me etsimme sinua.

Nordkalkissa voit työskennellä monissa erilaisissa työtehtävissä. Valtaosa henkilöstöstämme työskentelee tuotannon parissa kaivos- ja prosessialan työtehtävissä sekä kunnossapidossa.

Lisäksi meillä on monipuolisesti muita työtehtäviä mm. tuotekehityksessä, laboratoriossa, hallinnossa, viestinnässä, myynnissä, markkinoinnissa ja toimitusketjussa.

Kollaasi 5  400jpeg

Nordkalk on suomalaisomisteinen, kansainvälisesti toimiva kaivosyhtiö. Henkilöstömme on sijoittunut kymmeneen eri maahan, joista henkilömäärältään suurimpia ovat Suomi, Puola, Ruotsi ja Viro. 

Huipputiimissä on helppo hymyillä.

Avoimet työtehtävät

Kesätyöt 2020

Kesätyöhakumme alkaa 22.1.2020.

Meillä on tarjolla paljon erilaisia työtehtäviä mm. tuotannossa ja laboratoriossa. Työpaikat ovat Paraisilla, Lohjalla ja Lappeenrannassa. Kesätyöt ajoittuvat kesä-elokuulle 2020. Meillä voit tehdä kokoaikatyötä, 2-vuorotyötä ja 3-vuorotyötä. Klikkaa Avoimet työtehtävät -linkkiä yllä 22.1. lähtien ja katso löytyykö listalta sinua kiinnostava työ.

Hakuaika on 29.2.2020 asti. Toimi nopeasti ja hanki itsellesi kunnon työpaikka kesäksi.

Kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen, lähetä sähköpostia osoitteeseen recruitment a nordkalk.com.

Emme vastaanota työhakemuksia sähköpostin välityksellä.

HR-yhteyshenkilöt

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.