Ura Nordkalkissa

Ura Nordkalkissa

Oletko sinä uusi nordkalklainen? Meillä voit työskennellä monissa eri työtehtävissä maan alla ja maan päällä. Yhtiömme tarvitsee jatkuvasti osaavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä ja juuri siksi me etsimme sinua.

Nordkalkissa voit työskennellä monissa erilaisissa työtehtävissä. Valtaosa henkilöstöstämme työskentelee tuotannon parissa kaivos- ja prosessialan työtehtävissä sekä kunnossapidossa.

Lisäksi meillä on monipuolisesti muita työtehtäviä mm. tuotekehityksessä, laboratoriossa, hallinnossa, viestinnässä, myynnissä, markkinoinnissa ja toimitusketjussa.

Rekrysivu 550

Nordkalk on suomalaisomisteinen, kansainvälisesti toimiva kaivosyhtiö. Henkilöstömme on sijoittunut kymmeneen eri maahan, joista henkilömäärältään suurimpia ovat Suomi, Puola, Ruotsi ja Viro. 

Huipputiimissä on helppo hymyillä.

Avoimet työtehtävät

Vuoden 2020 kesätyöhaku on päättynyt!


Kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen, lähetä sähköpostia osoitteeseen recruitment a nordkalk.com.

Emme vastaanota työhakemuksia sähköpostin välityksellä.

HR-yhteyshenkilöt

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.