Kannattavaa ja vastuullista

liiketoimintaa

Samat säännöt kaikilla

Nordkalkin työturvallisuusmääräykset koskevat yhtälailla yhtiön henkilökuntaa ja kaikkia Nordkalkin tiloissa ja alueella vierailevia.

Suomessa kaikkien Nordkalkin alueelle tulevien kävijöiden on katsottava turvallisuusvideo, joka ohjeistaa muun muassa turvavarusteiden käytöstä. Videon voi katsoa netissä etukäteen tai paikan päällä vierailun alussa.

Kuljetusliikkeille toimitetaan Kuljettajan käsikirja esimerkiksi Nordkalkin suorittamien auditointien yhteydessä. Mikäli henkilö saapuu Nordkalkin alueelle ilman riittävää suojavarustusta, puuttuvat osat saa paikan päältä. Nordkalkin henkilöstön on reagoitava välittömästi havaitessaan alueella jonkun ilman riittävää turvavarustusta ja opastettava kävijää turvallisista työskentelytavoista. Kaikki turvallisuuspoikkeamat raportoidaan ja huomioidaan turvallisuustilastossa.

Lappeenranta main gate 600px

Suomessa lisättiin turvallisuutta tehdas- ja kaivosalueilla ottamalla kaikilla suurimmilla toimipaikoilla käyttöön sähköinen kulunvalvonta. Vuoden 2016 alusta alkaen näille tehdasalueille pääsy on edellyttänyt turvallisuuskoulutuksen suorittamista ja erillistä kulkulupaa. Kaikkien alueelle tulevien kävijöiden on katsottava turvallisuusvideo, joka ohjeistaa muun muassa turvavarusteiden käytöstä. Videon voi katsoa netissä etukäteen tai paikan päällä vierailun alussa.

Kulunvalvonta ja turvallisuuskoulutus otetaan vähitellen käyttöön myös muilla toimipaikoilla. 

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.