Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nähdään Finnmateriassa 21.-22.11.2018!

Anna-Kaisa Haapajärvi (anna-kaisa.haapajarvi a nordkalk.com), 8.11.2018

Olemme mukana Finnmateria-messuilla Jyväskylässä 21.-22.11.

Osastolla ovat esillä kalkkikivipohjaiset tuotteet kaivos- ja terästeollisuudelle. Tuotteitamme käytetään kaivosteollisuuden vaahdotusprosesseissa, metalleja valmistavan teollisuuden talteenottoprosesseissa sekä erilaisten vesien ja lietteiden käsittelyssä. Terästeollisuudessa tuotteitamme käytetään rautamalmipellettien ja sintterin valmistuksessa, masuuni- ja konvertteriprosessissa sekä rikin ja muiden haitallisten komponenttien poistamisessa raakaraudasta ja teräksestä.

Finnmateria on merkittävä kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden ja maarakentamisen ammattimessut, jossa nähtävänä ja koettavana alan uusimmat trendit, tekniikat ja innovaatiot.

Tervetuloa! Löydät meidät osastolta B-341

Messut ovat avoinna seuraavasti:

Keskiviikko 21.11. klo 10-17

Torstai 22.11. klo 10-16

HUOM! Sisäänpääsy on veloitukseton ennakkorekisteröitymällä tai rekisteröitymällä paikan päällä. Pääsymaksu muutoin 20 €.

FinnMateria 2018

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.