Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk ja Saipa uudistivat sponsorisopimuksen

Anna-Kaisa Haapajärvi (info a nordkalk.com), 14.9.2018

Nordkalk ja jääkiekkojoukkue Lappeenrannan Saipa ovat uudistaneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2018-2019. Nyt solmittu sponsorisopimus jatkaa vuodesta 2014 jatkunutta yhteistyötä.

Yhteistyön kautta Nordkalk haluaa tehdä tunnetuksi tuotteitaan, kalkin monipuolisia käyttökohteita sekä tehdä yritystä tunnetuksi työnantajana.

"Yhtenä sponsoriyhteistyön kriteerinä Nordkalkissa on paikallisuus. Nordkalk ja Saipa ovat Lappeenrannassa merkittäviä ja näkyviä toimijoita, joten halusimme jatkaa nyt uudistetulla sopimuksella jo vuonna 2014 alkanutta yhteistyötämme Saipan kanssa", kertoo markkinointipäällikkö Anna-Kaisa Haapajärvi.

Uusitun sopimuksen myötä luvassa on myös uusia koukkuja yleisön aktivoimiseksi. Jo pitkään jäähallissa ollut Nordkalk-katsomo jää historiaan. Sen tilalla on jäämainos, joka näkyy myös hallin ulkopuoliselle TV-yleisölle. "Tämän muutoksen lisäksi olemme halunneet osallistaa myös yleisöä, joten lanseeraamme 22.9. uuden ns. "kuukauden pelin", jolloin myös kotisohvilla peliä seuraavien on mahdollisuus osallistua leikkimieliseen kisaan. Kannattaa siis olla kuulolla ja käydä lataamassa Saipa-applikaatio puhelimeen," Haapajärvi vinkkaa.

Saipan kausi käynnistyy kotihallissa lauantaina 15.9. Kouvolan KooKoota vastaan.

Nordkalkin kuukauden pelit on listattu alla:
La 22.9. SaiPa-Kärpät
Ke 24.10. SaiPa-Lukko
Ti 13.11. SaiPa-KalPa
La 8.12. SaiPa-Tappara
Ke 23.1. SaiPa-Jukurit
La 2.2. SaiPa-KooKoo
La 9.3. SaiPa-JYP

Saipa 2018 800

Nordkalkin jäämainos asennettiin alkuviikosta Kisapuiston halliin. Kuvassa Pekka Lampinen Granolta asennuspuuhissa.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.