Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk avaa ovet Paraisten kaivokseen juhlavuoden kunniaksi

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 5.6.2018

Nordkalk järjestää osana 120-vuotisjuhlintaansa bussikierroksia Paraisten avolouhokseen Paraisten päivien yhteydessä perjantaina 8.6.2018.

Paraisilla on mahdollisuus päästä tutustumaan avolouhokseen opastetuilla bussikierroksilla perjantaina 8.6. klo 14-17. Kierroksia on yhteensä seitsemän, ja ne lähtevät tasatunnein ja puolelta. Kierros kestää noin 45 minuuttia. Opastus on kaksikielinen (suomi ja ruotsi).

Bussit lähtevät Weberin parkkipaikalta osoitteesta Kalkkitehtaantie. Huom! Perille asti ei pääse autolla, vaan autoja varten on varattu parkkipaikka Bantiksen kentältä, osoitteesta Skräbbölentie 5. Parkkipaikkoja on rajallisesti, joten suosittelemme saapumaan paikalle ilman autoa.

Kierrokset ovat maksuttomia. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Vain viimeiselle klo 17.00 starttaavalle kierrokselle pääsee mukaan ilman ennakkoilmoitusta (saapumisjärjestyksessä, 48 paikkaa).

Huom: kaikki paikat ovat tulleet täyteen (tilanne 5.6.). Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tulla, jolloin paikat vapautuvat varausjärjestelmään.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tästä linkistä


Anmäl dig via denna länk

Nähdään Paraisilla!
Lisätietoja: Emmi Nuppula, 020 753 7103 (ei ilmoittautumisia puhelimitse)

D4S2387

Kuva: Timo Rajala

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.