Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Uutuustuote Nordkalk AtriGran saapui Suomeen!

Anna-Kaisa Haapajärvi (info a nordkalk.com), 19.1.2018

Uutuustuote Nordkalk AtriGran saapui Suomeen

Nordkalk tuo Suomen markkinoille alkavaan kalkituskauteen rakeistetun maanparannuskalkkituotteen. Ensimmäinen tuote-erä saapui Suomeen tänään. Uutuustuotetta on saatavana jatkossa maatalouskaupoista kautta maan.

Mikä AtriGran on ja mihin sitä voi käyttää?

AtriGran on erittäin nopeavaikutteinen rakeistettu maanparannuskalkkituote, joka soveltuu tavallisen maanparannuskalkin tavoin peltojen pH: nostoon. Rakeistetun olomuotonsa vuoksi käyttäjän on helppo levittää tuotetta myös itse esimerkiksi lannoitteiden levittämiseen tarkoitetulla pintalevittimellä. Myös tuotteen varastoiminen on helppoa ja vaivatonta, sillä tuotetta myydään 500 kg:n suursäkeissä. ”Tuote soveltuu erityisesti happamien ongelmakohtien täsmäkalkitukseen ja nopeavaikutteisuutensa ansiosta pelloille, joissa pH halutaan nopeasti kuntoon”, kertoo Nordkalkin myyntipäällikkö Jan Drugge. Tuote on valmistettu Nordkalkin Puolan tehtaalla erittäin hienojakoisesta jauhetusta kalkista. AtriGran on markkinoilla Puolassa, Saksassa ja Liettuassa. Nyt sen myynti on laajenemassa Suomeen, Ruotsiin sekä Baltian maihin.

Lisätietoja tuotteesta tuotesivuilta.Nordkalk AtriGran -rakeinen kalkki

AtriGran-suursäkki

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.