Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

120 vuotta kalkkia meiltä maailmalle

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 5.1.2018

Tilanomistaja ja kalkintuottaja Otto Moberg Paraisilta alkoi suunnitella 120 vuotta sitten miten kylän kalkkituotantoa voisi tehostaa ja keskittää. Sen suunnittelun tuloksena Nordkalk on tänään Pohjois-Euroopan johtava kalkkikivipohjaisten tuotteiden ja ratkaisujen toimittaja.

Vuosi 2018 on juhlavuosi Nordkalkille ja se näkyy läpi koko vuoden nostaen esiin ihmisiä ja tarinoita, sillä mikä yritys selviytyy 12 vuosikymmenestä ilman osaavaa ja sitoutunutta henkilöstöä? Tulemme vuoden mittaan kertomaan yhtiön 120-vuotista tarinaa muun muassa henkilöstöhaastattelujen ja vanhojen henkilöstölehtiartikkeleiden avulla, esittelemällä laajan valokuva-arkistomme aarteita ja kuvailemalla Nordkalkin toimintaa tänään.

Juhlinta keskittyy Paraisten toimintoihin, onhan kaupunki yrityksen syntypaikka, vaikka joillakin konsernin nykyisistä toimipaikoista on jopa 120 vuotta pidempi historia. Kaikki toimintamaat saavat oman hetkensä juhlinnassa.

Valmis logo 400

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.