Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Uusi kalkitusurakoitsija Loimaalla

Jenni Westerlund (info a nordkalk.com), 14.10.2017

Loimaan alueella on syksyn aikana aloittanut uusi kalkitusurakoitsija Antero Sosi. Antero ja isä Pauli vierailivat Nordkalkin osastolla KoneAgriassa.

Antero urakoi kalkkia Loimaan alueella. Hän on ostanut ja kunnostanut kostean kalkin levittimen ja levittää nyt pääasiassa Nordkalkin Vampulan tehtaan kalkkeja. Koneen levitysleveys on 15 metriä ja säiliöön mahtuu noin 10 tonnia kalkkia. Levityksiä hän on toistaiseksi päässyt kokeilemaan vasta vähän haasteellisten levityskelien vuoksi: ”On vielä aika uusi homma, ollaan vasta kokeiltu, mutta kärry pelas niin kuin kuuluikin. Toisaalta levitys on sinänsä tuttu juttu, kun olen ollut töissä muissa levitystöissä, ainoastaan levitettävä tavara oli muuta. Loimaan suunnilla ei ollut montaa kostean kalsiitin levittäjää, joten tämä oli hyvä mahdollisuus alkaa itse urakoimaan.”

Nordkalk kiittää vierailusta ja toivottaa hyviä levityssäitä jatkoon!

KoneAgria uusikalkinurakoitsija Nordkalk

Uusi kalkitusurakoitsija Antero Sosi kättelee Nordkalkin maanparannuskalkkien myyntipäällikkö Jan Druggea, taustalla Pauli Sosi

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.