Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nurmi 2017 voittaja löytyi!

Jenni Westerlund (info a nordkalk.com), 5.9.2017

Härmän PowerParkin Nurmi 2017 -tapahtumassa pidimme perinteisen kalkkikiven painon arvauskilpailun, jonka voitti Heidi Jaakkola Kalannista.

Jaakkolan tilalla on ollut luomu emolehmätuotantoa vuodesta 2007. Heidi on ollut myös osallisena Reko-lähiruokarenkaan perustamisessa Laitila-Uudenkaupungin akselilla. Lähiruokarenkaan ansiosta kuluttajan on mahdollista saada lähellä tuotettua ruokaa tasaisin väliajoin. Heidin on sitä mieltä, että kun lähiruuan kysyntä kasvaa, sen myötä myös alkutuotannon edellytykset toimia paranevat.

Viljelijäpariskunnalle kalkitus on tuttua puuhaa. ”Meidän tilalla kalkitaan säännöllisesti, viimeksi kalkit tulivat Nordkalkin Paraisten tehtaalta”, Heidi kertoo.

Kalkkikiven painon arvauskisassa oikea vastaus oli 10,1 kg ja Heidi arvasi tasan 10 kg (lähelle arvanneita vastauksia oli peräti kolme, joten lahjakortin saaja arvottiin). ”Kilpailuvastaus ei ollut ihan hatusta vedetty, mutta oli se aika wild guess”, toteaa Heidi. Nordkalkin maanparannuskalkkien myyntipäällikkö Jan Drugge kävi luovuttamassa Heidille hotelli- ja ravintola lahjakortit. Onnea Heidille!

Nordkalkin Nurmi2017 voittaja Heidi Jaakkola

Heidi Jaakkola ja tytär Saimi 5v. olivat innoissaan voitosta

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.