Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk avaa ovet Paraisten kaivokseen European Minerals Dayn kunniaksi

Emmi Nuppula (emmi.nuppula a nordkalk.com), 8.9.2017

Nordkalk järjestää bussikierroksia Paraisten avolouhokseen perjantaina 22.9.2017.

Kaivosyhtiöt eri puolilla Eurooppaa avaavat ovensa yleisölle 22.-24.9.2017. syyskuuta, jolloin vietetään kansainvälistä European Minerals Day -tapahtumaa. Lähistön asukkaat voivat tuolloin perehtyä mineraalien louhintaan ja jalostukseen sekä kaivosteollisuuteen yleisesti. Mineraalit, kuten kalkkikiven sisältämä kalsiitti, ovat välttämätön raaka-aine lähes joka teollisuudenalalla. Yli 70 % EU:n teollisuustuotannosta ja noin 30 miljoonaa työpaikkaa ovat riippuvaisia louhituista kaivannaistuotteista.

Nordkalk on osallistunut tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan viettävään European Minerals Day -tapahtumaan sen alusta asti. Tänä vuonna isännöimme koko tapahtuman avajaistilaisuuden Virossa, Kureveressa. Lisäksi Nordkalk järjestää muuta ohjelmaa toimipaikoillaan Ruotsin Storugnsissa, Puolan Miedziankassa ja Suomessa Paraisilla.

Paraisilla on mahdollisuus päästä tutustumaan avolouhokseen opastetuilla bussikierroksilla perjantaina 22.9. Kierroksia on yhteensä kolme, ja ne lähtevät klo. 16.00, 17.00 ja 18.00. Kierroksen kesto on noin 45 min. Opastukset ovat kaksikielisiä (suomi, ruotsi). Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmaisille bussikierroksille osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen.
Huom: kaikki paikat ovat tulleet täyteen. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tulla, jolloin paikat vapautuvat varausjärjestelmään.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tästä linkistä

Anmäl dig via denna länk


Nähdään Paraisilla!


Lisätietoja: Emmi Nuppula, 020 753 7103 (ei ilmoittautumisia puhelimitse)

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.