Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

SM-yleisurheilua ja EM-golfia Lohjalla

Anna-Kaisa Haapajärvi (anna-kaisa.haapajarvi a nordkalk.com), 3.7.2017

Nordkalk sponsoroi vuosittain muun muassa erilaisia yleisötapahtumia ja lasten- ja nuorten liikuntaharrastuksia toimipaikoillaan. Tänä kesänä Lohjalla kisataan sekä SM-yleisurheilun että EM-golfin merkeissä. Alla lisätietoja tapahtumista. Tervetuloa mukaan!

Aikuisurheilun SM-kisat Lohjalla 7.-9.7.
Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) SM-yleisurheilukilpailut käynnistyvät perjantaina  7.7.Harjun urheilukentällä Lohjalla. Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden isännöimiin kolmipäiväisiin kisoihin on ilmoittautunut yli 1000 kilpailijaa. Kilpailuissa on mahdollisuus nähdä entisiä mestareita ja arvokisaedustajia sekä nykyisiä maailman parhaita veteraaniurheilijoita. Vanhin kilpailija on 100-vuotias.

SAUL SM logo

Kilpailupäivät ovat 7.-9.7.2017 ja alkavat päivittäin klo 9.00. Avajaiset pidetään perjantaina 7.7. klo 17.45. Kisakatsomoon on vapaa pääsy!

Lisää tapahtumasta tapahtuman omilta sivuilta

EM-golfia Lohjalla 11.-15.7.
Lohjalla kisataan heinäkuussa myös golfin merkeissä. St. Laurence Golfissa järjestetään tyttöjen EM-joukkuekisa, johon on ilmoittautunut 120 kilpailijaa 20 maasta. Myös isäntämaa Suomi on mukana. Kisojen avajaiset ovat maanantaina 10.7. ja ensimmäinen kisapäivä starttaa tiistaina 11.7. Kisat jatkuvat lauantaihin 15.7., jolloin ratkeaa myös kisojen voittaja. Kisoja voi tulla seuraamaan Kalkki-Petteri kentälle.

Tarkemmat aikataulut löytyvät kisasivulta tai Facebookista European Girls´Team Championship.

EM-kisat St Laurence

Onko sinulla ehdottaa meille jotakin sopivaa yhteistyöprojektia?

Ota meihin yhteyttä sponsorihakemuksen kautta. Käsittelemme hakemuksia seuraavan kerran 14.9.2017.

Tervetuloa Lohjalle!

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.