Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Tytyrin toimipaikka on yksi Länsi-Uudenmaan turvallisimmista työnantajista

Emmi Nuppula (emmi.nuppula a nordkalk.com), 21.6.2017

Nordkalkin Tytyrin toimipaikka palkittiin 13.6.2017 kunniakirjalla Länsi-Uudenmaan kauppakamarin järjestämässä haastekisassa Länsi-Uudenmaan turvallisin työnantaja 2016.


Tytyri palkittiin luokassa tapaturmapäivien lukumäärä ja niistä aiheutuneet poissaolopäivät. Tytyrin toimipaikassa, johon kuuluu maanalainen kaivos, tehdas ja konttori, on tullut (21.6.) täyteen 1498 tapaturmatonta päivää ja Tytyrin kaivoksessa peräti 1963 tapaturmatonta päivää. Tytyrissä on siis kokonaisuudessaan työskennelty jo yli 4 vuotta ilman tapaturmia, ja vastaavasti kaivoksessa yli 5 vuotta ilman tapaturmia. Tytyri on jo parina edeltävänä vuonna menestynyt Lohjan turvallisin työpaikka -kilpailussa (2014 ja 2015) tapaturmattomien päivien ja hyvän turvallisuuskehityksen vuoksi. Vuonna 2016 kilpailu laajeni kattamaan Länsi-Uudenmaan.


Haastekisan tarkoituksena on aktivoida työpaikkojen välistä alueellista turvallisuusyhteistyötä, jakaa hyviä käytäntöjä, parantaa alueen yritysten elinkeinoelämän kilpailukykyä ja niiden imagoa turvallisuuskehityksen myötä.

Länsi Uudenmaan turvallisin työnantaja 2016 350px

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.