Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk tapaa naapureitaan Paraisilla, Tytyrissä ja Mustiolla

Anne Foley (info a nordkalk.com), 27.1.2017

Nordkalk järjestää keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia lähiviikkoina kolmella toimipaikkakunnalla. 

Paraisilla on aiheena kaivoksen suunniteltu laajentaminen Limbergin louhoksen Sarlininkadun puoleisessa päässä (ks. tiedote 2.12.). Lähialueella asuvat kutsutaan naapuri-infoon, joka pidetään Paraisten kaupungintalon valtuustosalissa (Rantatie 28) torstaina 2. helmikuuta 2017 klo 18. Tilaisuudessa on mukana myös Paraisten kaupungin edustajia.

Lohjalla tavataan Pitkäniemen alueella asuvia tiistaina 7. helmikuuta 2017 kello 17. Paikkana on Nordkalkin konttori (Tytyrinkatu 7) ja aiheena louhintaräjäytysten aiheuttama tärinä.

Mustiolla Nordkalk on hakemassa ympäristöluvan muutosta. Louhoksen lähistöllä on tehty melu- ja pölymittauksia, joiden tuloksia esitellään naapureille keskiviikkona 8. maaliskuuta 2017 kello 17. Tilaisuus pidetään Mustion linnan Makasiinissa (Hållsnäsintie 89).

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumisia etukäteen, viimeistään viikkoa ennen naapuri-infoa, ja mieluiten sähköpostitse osoitteeseen info a nordkalk.com (aiheriville naapuri-info ja paikkakunnan nimi).

Lämpimästi tervetuloa!

Gert Wahtera                                                                     
Yksikönpäällikkö,  Parainen-Vampula-Siikainen            

Janne Lindström 
Yksikönpäällikkö, Tytyri-Sipoo ja Mustio

Lisätietoja:
Anne Foley, viestintäjohtaja, puh. 020 753 7101

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.