Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nimityksiä Nordkalkin tuotantojohdossa

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 19.1.2017

DI Kari Vyhtinen on nimitetty Nordkalk-konsernin operatiiviseksi johtajaksi (Chief Operations Officer) ja Nordkalkin johtoryhmän jäseneksi 1.1.2017 alkaen. Hänen vastuualueinaan ovat tuotanto, laatu, suunnittelu, investoinnit ja energia.

Kari_Vyhtinen

Tehtävää aiemmin hoitanut DI Marcin Heliosz on nimitetty Nordkalk-konsernin tekniseksi johtajaksi, jonka päävastuualueina ovat tekniset projektit sekä geologia ja ympäristö -toiminto. Karin toimipaikka on Tytyri Lohjalla, Marcin työskentelee Miedziankassa Puolassa. 


FM Jouni Heinonen on nimitetty Koillis-Eurooppa-alueen tuotantojohtajaksi, jonka vastuulla ovat tuotantolaitokset Suomessa ja Virossa.

Heinonen jouni 081206 133

Lappeenranta-Louhi-yksikön yksikönpäälliköksi on 9.1.2017 nimitetty DI Arja Piironen, joka toimi aikaisemmin saman yksikön kunnossapitopäällikkönä. Jouni ja Arja työskentelevät Lappeenrannassa.

Arja Piironen 5Oct2016 Emil

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.