Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk on savuton 1.1.2017 alkaen

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 16.11.2016

Nordkalk haluaa tarjota henkilöstölleen terveellisen ja turvallisen työpaikan. Siksi Nordkalk on savuton työpaikka 1.1.2017 alkaen. Savuton työpaikka tarkoittaa, että työaikana työpaikalla tai sen välittömässä läheisyydessä ei saa tupakoida. Työpaikan välittömään läheisyyteen kuuluvat muun muassa sisäänkäynnit, lastauslaiturit, takaovet, piha-alueet, parkkipaikat ja autot.

- Minä itse ja suurin osa henkilöstöstä on sitä mieltä, että savuton työpaikka on hyvä asia. Kukaan ei ole kokenut, että savuttomuudesta koituisi ongelmia. Ymmärrän toki, että tupakoimattomuus voi olla toisille vaikeampaa. Savuttomuus tulee vaikuttamaan myös suoraan työpaikan viihtyvyyteen, kun esimerkiksi autot eivät enää haise tupakalta, sanoo pääluottamusmies Yngve Mattsson Paraisilta.

Savuttomuus koskee kaikkia Suomen toimipaikkoja ja koko henkilökuntaa sekä harjoittelijoita, vierailijoita, yhteistyökumppaneita ja alihankkijoita.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.