Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Kalkkikaivoksen uumenista asiakkaan tarpeisiin

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 4.11.2016

Kiven matka kalkkikaivoksen uumenista asiakkaan luo vaatii paljon suunnittelua ja monta työvaihetta räjäytyksen suunnittelusta lopputuotteen pakkaamiseen.

Harva meistä pääsee tutustumaan maanalaiseen kaivokseen, mutta Nordkalkin Tytyrin maanalaisessa kaivoksessa kuvatun uuden prosessivideon avulla se onnistuu. Video näyttää miten kaikki oikeasti tapahtuu, kun kalkkikivestä jalostetaan erilasia tuotteita asiakkaiden monipuolisiin tarpeisiin.

Klikkaa linkkiä alla katsoaksesi videon (click the link below to watch the video).

Tuotantoprosessi Tytyrin kaivoksessa

Tiesitkö, että useimpien aamiaispöydältäsi löytyvien tuotteiden valmistuksessa on jossakin vaiheessa käytetty kalkkikivipohjaisia tuotteita?
Kalkkikivi on monipuolinen ja usein korvaamaton raaka-aine monissa eri sovelluksissa. Sillä on tärkeä rooli monien hyvinvointiamme ylläpitävien tuotteiden valmistuksessa. Jokainen meistä käyttää päivittäin tuotteita, joiden valmistuksessa kalkkikivi on jotenkin mukana.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.