Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalkin työterveyspalvelut yhdistyvät Mehiläiseen

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 20.9.2016

Nordkalk Oy Ab:n tuottamat työterveyspalvelut Lappeenrannassa ja Paraisilla siirtyvät 1.10.2016 alkaen osaksi Mehiläistä.

Mehiläinen ja Nordkalk ovat allekirjoittaneet sopimuksen yrityskaupasta, jolla Nordkalkin tuottamat työterveyspalvelut siirtyvät Mehiläisen omistukseen. Nordkalk on tuottanut työterveyspalveluja Paraisten ja Lappeenrannan teollisuusalueilla. Henkilökunta siirtyy yrityskaupassa vanhoina työntekijöinä Mehiläiseen. 

"Olemme erittäin iloisia päästessämme tuottamaan alueen työterveyspalveluja! Liiketoiminnan siirtymisen myötä saamme Nordkalkin työterveyshenkilöstön tietotaidon ja kokemuksen paikallisilta teollisuudenaloilta vahvistamaan laajaa osaamistamme", kertoo yksikönjohtaja Juha Hämäläinen Mehiläisestä.

"Haluamme edelleen kehittää henkilöstömme työhyvinvointia, ja yhteistyö Mehiläisen kanssa tukee tätä tavoitetta hyvin. Muutoksen myötä saamme palvelut yhdeltä palveluntuottajalta kaikilla toimipaikoillamme Suomessa ja näin takaamme jatkossakin kattavat ja laadukkaat työterveyspalvelut henkilöstöllemme. Saamme myös uusia mahdollisuuksia kehittää palvelujamme", sanoo Nordkalkin henkilöstöjohtaja Taru Ämmälä

Mehiläisen laajat palvelut työterveysasiakkaiden käyttöön

Mehiläinen tuo nykyiseen työterveystoimintaan mukanaan uusia toimintamalleja, sähköisiä työkaluja ja valtakunnallisen palveluverkostonsa alueen yritysten käyttöön.

"Lappeenrannassa koko Mehiläisen Lappeenrannan yksikkö palvelee jatkossa myös Nordkalkin työterveysasiakkaita. Toiminta tulee jatkumaan tehdasalueella osa-aikaisesti päivystysluonteisena vuoden 2016 loppuun asti", kertoo Hämäläinen.

"Paraisilla tulemme palvelemaan arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8-16 ja jatkossa palvelutarjontaa on tarkoitus laajentaa mahdollisesti myös yksityishenkilöille tarjottavilla palveluilla", Hämäläinen toteaa.

Lisätietoja:

Mehiläinen Oy, yksikönjohtaja Juha Hämäläinen, p. 040 482 1326
Nordkalk Oy Ab, Taru Ämmälä, henkilöstöjohtaja, p. 020 753 7139


Lehdistötiedote Mehiläinen_Nordkalk Pdf

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.