Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Muutoksia Nordkalkin myynnissä

Jenni Westerlund (info a nordkalk.com), 13.9.2016

Pohjois-Euroopan johtava kalkkikivipohjaisten tuotteiden valmistaja Nordkalk uudistaa organisaatiotaan.

Koillis-Euroopan myyntijohtajaksi on nimitetty Mikael Furu vastuualueenaan Suomi, Venäjä ja Baltian maat. Tehtävää aiemmin hoitanut Olav Sjövall siirtyy vetämään Engineered Solutions (tekniset ratkaisut) -yksikköä, joka tarjoaa kalkkituoteosaamiseen perustuvia palveluja Nordkalkin kaikilla toiminta-alueilla. Yksikkö tarjoaa ratkaisumalleja ja konsultointipalveluja asiakkaille.

Malte König on nimitetty myyntijohtajaksi Skandinavian ja Länsi-Euroopan alueille. Hän seuraa tehtävässään Mikael Furua. Piotr Maciak siirtyy johtamaan Keski-Euroopan myyntiä. 

Kjell Weppling siirtyy vetämään Kiertotalous-yksikköä. Yksikkö vastaa liiketoiminnasta, joka perustuu Nordkalkin sisäisten ja asiakkaiden sivutuotteiden jalostukseen.

Koillis-Euroopan alueella Edmundas Saudargis on nimitetty vastaamaan myynnin kehityksestä. Edmundas raportoi myyntijohtaja Mikael Furulle.

Ympäristö ja maataloussegmentin uudeksi myyntipäälliköksi on nimitetty Mika Erkkilä vastuualueenaan maanparannuskalkin myynti Pohjois-Suomen alueella sekä rehukalkit. Mikan sijoituspaikka on Vimpeli. Mika raportoi Annica Lindforsille, joka on nimitetty ympäristö ja maataloussegmentin vetäjäksi. Annica jatkaa nykyisessä tehtävässään voimalaitosasiakkuuksista vastaavana myyntipäällikkönä.

Mari Kauraoja on nimitetty kemianteollisuuden uudeksi myyntipäälliköksi Marjaana Toppilan siirtyessä kaupalliseksi koordinaattoriksi. Mari raportoi Satu Penttiselle, joka on nimitetty sellu ja paperi- sekä kemianteollisuussegmentin vastaavaksi. Satu Penttinen jatkaa nykyisessä tehtävässä sellu- ja paperiasiakkuuksista vastaavana myyntipäällikkönä.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.