Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Hetkiä ennen Rion-kisoja -Satu Mäkelä-Nummela matkalla Rioon

Jenni Westerlund (info a nordkalk.com), 13.7.2016

Nordkalk ja Trap-ammunnan olympiamitalisti Satu Mäkelä-Nummela ovat tehneet yhteistyötä ja Nordkalk on ollut mukana tukemassa Sadun urheilu-uraa monta vuotta. Viime vuonna Satu hankki onnistuneilla suorituksillaan paikan tämän vuoden 2016 kesäolympialaisiin, jotka pidetään 5.-21.8.2016 Rio de Janeirossa Brasiliassa. Saamme olla mukana Sadun matkassa Rioon aina kisoihin saakka, kun Satu kertoo noin kerran kuukaudessa valmistautumisestaan kesän koitokseen.

Hetkiä ennen Rion-kisoja

Lämmin Italian kaupunki Desenzano otti meidät vastaan EM-kisojen taistelutantereena heinäkuun alkupäivinä. Aurinko silitteli lämpöisellä kädellä hipiää ja ammunnan aikana palautti tuskan pintaan.

Kisat käyntiin Lonaton ampumaradalla ja asumuksemme sijaitsi Gardan rannalla Desenzanossa. Ammunnallisesti muutamat pienet virheet lähdössä söivät ne tarvittavat kiekot, jotta olisi päästy semifinaaliuusintaan. Toki semifinaaliuusinnan pääsin kokemaan ennen juhannusta Bakun maailmancupissa, jossa nimenomaan
uusinnan kautta pääsin semifinaaliin. Siitä kultaotteluun ja taiston voittoon.

Maailmancupin voitto valoi lisää itseluottamusta ja uskoa -"täältä vielä tullaan!"

Kisailu Riossa tulee olemaan tiukka ja tasainen. Onnistuessaan kuka tahansa voi poimia sen kultaisen mitalin. Itse palaan vielä tänne Italiaan ampumaan yhden kisan ennen Rioon lähtöä, joka on 28.7.

Toivotan kaikille mukavia kesäpäiviä ja iloisia hetkiä Rion Olympialaisten parissa, joko paikan päällä tai kotikatsomoissa.

Helleterveisin,
Satu

Sadun blogi EM-Lonato2016 Sadun blogi2 EM-Lonato2016

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.