Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Vauhdikas Jukola-viikonloppu Lappeenrannassa

Anne Foley (anne.foley a nordkalk.com), 20.6.2016

Nordkalk osallistui Lappeen Jukolaan 18.-19.6.2016 kuudella joukkueella, joista viisi edusti yhtiön henkilöstöä Suomesta, Virosta, Ruotsista ja Puolasta. Kuudes joukkue edusti Nordkalkin partnereita maatalousalalla. Huolimatta sateisesta säästä ja mutaisista, haastavista olosuhteista, kaikki tiimit osoittivat suurta kestävyyttä ja hyvää urheiluhenkeä ja kaikki juoksijat pääsivät maaliin.

Nordkalk oli myös yksi tämän valtavan suunnistustapahtuman sponsoreista. Niinpä yhtiön vihreä logo olikin näkyvästi esillä monissa paikoissa, muun muassa Jukola-viestin ensimmäisen legin osallistujien numerolapuissa. Toimitimme alueelle myös kiviaineksia teiden rakentamiseen ja kalkkikivipohjaisia tuotteita vedenkäsittelyyn alueella.

Nordkalk järjesti lauantaina myös kiertoajeluita Ihalaisen teollisuusalueelle yhdessä alueen muiden toimijoiden Astepan, Finnsementin ja Suomen Karbonaattin kanssa. Noin 500 ihmistä osallistui tapahtumaan.


One Nordkalk -team

One Nordkalk -joukkue valmistautumassa Venlojen viestiin. Kuvassa vasemmalta: Svetlana Moks, Kerly Türkel, Heneli Saulep ja Sanna Westerberg.

Venla Sverige

Nordkalk takes control -joukkueessa juoksivat: Gabriella Hammarskjöld, Susanne Åhlström-Dahl, Annica Lindfors ja Anne-Sofie Tranefors.

Lukasz Stefaniak

Lukasz Stefaniak Nordkalk Poland -joukkeesta  tuulettaa päästyään maaliin ankkuriosuudelta.

Ilkka Suur-Uski

Nordkalkin yhteistyökumppani- ja asiakasjoukkueessa juoksi Ilkka Suur-Uski Yara Suomesta.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.