Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk mukana Jukolassa – joukkue Puolasta mukana

Anna-Kaisa Haapajärvi, 7.6.2016

Nordkalkilla on Lappeenrannassa juostavassa LappeeJukolassa hyvä edustus paikalla. Kisailemaan osallistuu viisi Nordkalkin henkilökunnan joukkuetta sekä yksi yhteistyökumppaneista koostuva joukkue. Nordkalkin joukkueissa on juoksijoita Suomen lisäksi Puolasta, Virosta ja Ruotsista. Nordkalkin Puolan joukkue osallistuu miesten Jukolan viestiin ensimmäistä kertaa.

Nordkalk on LappeeJukolan miesten viestin ensimmäisen osuuden osuusisäntänä, mutta on osallistunut myös kisakylän rakentamiseen toimittamalla kiviaineksia kisakylän teiden vahvistamiseen sekä kalkkikivipohjaisia tuotteita Lappee-Jukolan pesuvesien suodattamiseen. Lue aiheesta lisää tästä.

Jukola viikonloppuna tapahtuu 

Nordkalk pitää avoimet ovet Lappeenrannan tehtaallaan lauantaina 18.6.2016 klo 10-14 yhdessä Finnsementin, Astepan ja Suomen Karbonaatin kanssa. Yleisöllä on mahdollisuus päästä tutustumaan toimintaan bussikierroksilla. Kiertoajelulle voi ilmoittautua täältä 

Lappee-Jukola suunnistetaan Lappeenrannassa Raipon kylän alueella 18.-19. kesäkuuta 2016. Jukolan viesti avataan lauantaina 17.6. klo 13. Naisten viesti starttaa klo 14 ja miesten viesti klo 23.  

Nordkalk Lappeenrannassa lyhyesti 

Nordkalkilla on Lappeenrannassa kalkkikivilouhos, kalsiitti- ja wollastoniittirikastamot sekä sepelinmurskausta. Alueella toimii myös kalsiumkarbonaattipohjaisia päällystyspigmenttejä ja täyteaineita paperi- ja kartonkiteollisuudelle valmistava Nordkalkin tytäryhtiö Suomen Karbonaatti Oy. Toiminta Lappeenrannassa työllistää reilut 130 henkeä

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.