Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk hakee aluemyyntipäällikköä Koillis-Euroopan alueelle

Nordkalk (info a nordkalk.com), 6.4.2016

Aluemyyntipäällikkönä vastaat Nordkalkin tuotteiden ja palveluiden myynnistä sekä niiden kehittämisestä agri segmentissä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi myynnin ennustaminen, raportointi sekä asiakassopimusten laatiminen. Olet myös vastuussa myynnin jatkuvasta kehityksestä oman tehtäväalueesi sisällä. Tehtäväalueesi on Pohjois-Suomen alue. Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon ja toimitusketju-organisaation kanssa toimitusten optimoimiseksi.

Toivoisimme sinulta yliopisto tai ammattikorkeakoulutasoista koulutusta (kaupallinen ala tai maatalousala) Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja käytät työssäsi sujuvasti suomea ja englantia. Tehtävässä menestyminen edellyttää neuvottelutaitoa ja yhteistyökykyä. Aikaisempi tuntemus ja kokemus myyntityöstä on eduksi.

Toimipaikkasi onLohja tai Parainen. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Olav Sjövall, puh. 020 753 7326. Parhaiten tavoitettavissa maanantaisin klo 10.00-12.00.

Hakuaika tehtävään päättyy 18.4.2016 lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen Lähetä sähköpostia

Nordkalk on savuton työpaikka 2017 alkaen. 

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.