Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Huhtikuun treeniä Portugalissa - Satu Mäkelä-Nummela matkalla Rioon

Nordkalk (info a nordkalk.com), 19.4.2016

Nordkalk ja Trap-ammunnan olympiamitalisti Satu Mäkelä-Nummela ovat tehneet yhteistyötä ja Nordkalk on ollut mukana tukemassa Sadun urheilu-uraa monta vuotta. Viime vuonna Satu hankki onnistuneilla suorituksillaan paikan tämän vuoden 2016 kesäolympialaisiin, jotka pidetään 5.-21.8.2016 Rio de Janeirossa Brasiliassa. Saamme olla mukana Sadun matkassa Rioon aina kisoihin saakka, kun Satu kertoo noin kerran kuukaudessa valmistautumisestaan kesän koitokseen.

Huhtikuun treeniä Portugalissa

Kuun alusta suuntasin viikoksi harjoittelemaan Portugaliin ja Algarveen. Lissabonista noin 2,5 tunnin ajomatka autolla. Täällä asustelen englantilaisen Steaven asunnossa "miehekkäässä" seurassa. Täällä on kaksi kaveria Irlannista, jotka jatkavat kanssani matkaa Rioon maailmancupin kisaan. Lisäksi yksi kaveri Englannista ja meitä suomalaisia kaksi: minä ja Vesa. Vesa on ampunut toisen maapaikan Suomelle, mutta häntä ei ole vielä kisoihin nimetty.

Viikon täällä harjoittelemme, jonka jälkeen siirrymme Brasiliaan. Sää on meitä suosinut jopa niinkin hyvin, että shortseille on käyttöä. Shortseille kyllä löytyy sitten käyttö Riossa myös. Siellä lämpömittarin on uumoiltu näyttävän 30 asteen parempaa puolta. Lämpimässä on aina mukava ampua ja itselleni ei siitä ole haittaa. Tärkeintä on muistaa runsas juominen, koska varmasti siinä lämmössä saa hikinorot selässä liikkumaan.

Kiekkoja olen lasketellut samaan tahtiin suurin piirtein kuin aiemmillakin leireillä; 10-13 sarjaa päivässä. Yksi sarjahan oli sen 25 kiekkoa. Mukavaa osumaa ja rikkinäisiä kiekkoja saaliina. Siitä on mukava ponnistaa seuraavaan koitokseen.

Rion maailmancupista seuraavalla kerralla.

-Satu

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.