Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Maaliskuinen Malaga - Satu Mäkelä-Nummela matkalla Rioon

Nordkalk (info a nordkalk.com), 24.3.2016

Nordkalk ja Trap-ammunnan olympiamitalisti Satu Mäkelä-Nummela ovat tehneet yhteistyötä ja Nordkalk on ollut mukana tukemassa Sadun urheilu-uraa monta vuotta. Viime vuonna Satu hankki onnistuneilla suorituksillaan paikan tämän vuoden 2016 kesäolympialaisiin, jotka pidetään 5.-21.8.2016 Rio de Janeirossa Brasiliassa. Saamme olla mukana Sadun matkassa Rioon aina kisoihin saakka, kun Satu kertoo noin kerran kuukaudessa valmistautumisestaan kesän koitokseen.

Maaliskuinen Malaga

Maaliskuinen Malaga ei tarjonnut niin lämpöään mitä sain kokea aikaisemmilla Kanarian saarten harjoitusreissuilla. Lämpömittari seikkaili keskimäärin 16-18 asteen hujakoilla keskipäivän jälkeen. Tuulenvire, joka ajoittain saatteli auringonsäteitä, oli kylmää. Matkaan pakatuille shortseille en löytänyt käyttöä. Harjoituksen anti oli samoissa mittakaavoissa, kuin aikaisemmatkin tekemiset. Nyt on vaan löydettävä se "kultainen keskitie", jotta saadaan myös kisassa ne parhaat "antimet" tarjottimelle.

Iloisin mielin kohti koitoksia.

Maalis-tervehdykset Malagasta,
Satu 

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.