Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Maailman suurin kynttiläillallinen lauantaina

Nordkalk (info a nordkalk.com), 17.3.2016

Valot sammutetaan tunniksi lauantaina 19.3. klo 20.30 alkaen. Koska osa tuotantolaitoksistamme on käynnissä ympäri vuorokauden, niitä ei voida turvallisuussyistä pimentää kokonaan, vaan valoja sammutetaan mahdollisuuksien mukaan työturvallisuutta vaarantamatta.

Valojen sammuttaminen tunniksi on symbolinen valomerkki ilmaston puolesta. Suomessa tapahtuman teemana on ”Maailman suurin kynttiläillallinen”. Jokainen meistä voi tehdä merkittävän ympäristöteon päivittäin valitessaan mistä aineksista oma illallinen koostuu. Lue täältä miten...

Nordkalk osallistui Earth Hour -tapahtumaan ensimmäistä kertaa vuonna 2014 Lappeenrannan kaupungin haastettua alueen yritykset mukaan.

- Nopeammin ja nopeammin kehittyvässä maailmassa on tärkeää huomioida toimintamme ekologinen kestävyys. Tapahtumaan osallistumisella viestitämme, että Nordkalkissa haluamme olla mukana rakentamassa tulevaisuutta, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa, kertoo tuotantojohtaja Kari Vyhtinen.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.