Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk hakee kaivossuunnittelijaa Koillis-Euroopan alueelle

Nordkalk (info a nordkalk.com), 15.1.2016

Kaivossuunnittelijana vastaat avolouhosten ja maanalaisten kaivosten pitkän tähtäimen louhintasuunnitelmien tekemisestä ja louhosten detaljisuunnittelusta sekä osallistut asiantuntijana investointiprojekteihin. Tulet työskentelemään Nordkalkin Suomen ja Viron kaivoksilla ja louhoksilla tarpeen mukaan. Vuonna 2016 tehtäväkenttänä on Lappeenrannan avolouhoksen pitkän tähtäimen suunnitelmien tarkentaminen ja vaihtoehtojen vertailu turvallisuuden, tuotteiden laadun ja taloudellisuuden näkökulmista.
Kaivossuunnittelijan tehtäviin kuuluu kaivoksen toiminnan suunnittelua, louhintamenetelmien ja välineiden valintaa, esiintymien koon arviointia sekä toiminnan kustannusten ja kannattavuuden laskentaa eri tuotantovaihtoehdoilla. Lisäksi tehtävässä arvioidaan kallioperän ominaisuuksia ja siihen kohdistuvia jännitteitä ja tehdään suunnitelmia seinämien, luiskien ja tunneleiden lujittamiseksi. Myös ilmanvaihdon ym. rakenneteknisten töiden suunnittelu voi kuulua tehtäviin.
Suunnittelijan päätyökalu on CAD-pohjainen Gems –kaivossuunnitteluohjelmisto. Kokemus kaivossuunnitteluohjelmistoista (Gems tai Surpac) ja itsenäisestä työskentelystä muutaman vuoden ajalta katsotaan eduksi.
Kaivossuunnittelijan vastuualueeseen voidaan sisällyttää kaivosmittaukseen liittyviä tehtäviä. Kokemus kaivosmittauksesta/maanmittaustekniikasta katsotaan eduksi.
Hakijoilta edellytetään kaivosinsinöörin- tai geologin tutkintoa, kaivoskokemusta ja hyvää yhteistyökykyä. Tehtävässä tarvitaan esimies- ja suunnitteluosaamista sekä vastuullisuutta. Omaat suomen kielen lisäksi hyvät englannin kielen taidot.
Sijaintipaikkasi on Lappeenranta tai Lohja (Tytyri). Tehtävään sisältyy matkustamista.
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jouni Heinonen, puh. 020 753 7585, sähköposti Lähetä hakemuksesi Online-rekrytointisivujemme kautta. Vain sitä kautta tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.