Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalkin joulutraditio

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 1.12.2021

Me Nordkalkissa olemme jo monena vuonna päättäneet lahjojen sijasta muistaa lahjoituksella organisaatioita, jotka tekevät työtä lasten hyväksi. Näin teemme tänäkin jouluna.

Suomessa annamme lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:lle. Se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Joulukeräykseen lahjoitetuilla varoilla edistetään kotimaan lastensuojelutyötä. Lue lisää järjestöstä.

Myös Ruotsissa tuen saaja on lasten ja nuorten oikeuksia ajava sitoutumaton kansalaisjärjestö BRIS (Barnens rätt i samhället). Sen tavoitteena on parantaa lasten ja nuorten elinolosuhteita YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen mukaisesti. Lue lisää järjestöstä.

Virossa tuemme Tarton yliopiston lastensairaalan säätiötä (Tartu University Hospital Children's Foundation). Vuodesta 2000 toiminut säätiö auttaa vakavasti vammaisia lapsia saamaan hoitoa maksamalla heidän hoitokustannuksiaan. Lue lisää säätiöstä.

Puolassa Nordkalk osallistuu Noble Box -projektiin, joka tavoitteena on avustaa apua tarvitsevia perheitä joulun aikaan suoraan ja konkreettisesti: Nordkalk on valinnut tänä vuonna Miedziankan kaivoksen läheisyydessä asuvan perheen, joka on yksi Noble Box -projektin tukemasta 20000 perheestä. Nordkalkin Puolan organisaatio ja sen henkilöstö osallistuvat yhdessä perheen lahjojen hankkimiseen, käärimiseen ja perheelle toimittamiseen. Lue lisää järjestöstä.

Joulukuva 2021 550

Hyvää ja turvallista joulunaikaa!

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.