Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Vahvistamme asiakaspalvelutiimimme ammattitaitoa

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 30.11.2020

Organisaatiomuutoksen myötä myyntiorganisaatioon perustettiin Suomen asiakaspalvelutiimi. Asiakaspalvelutiimiä vetää Sari Tuohimaa ja tiimiin kuuluu pitkän kokemuksen omaavat Annette, Tiina, Marika ja Anna.

Asiakaspalvelun toimintaa on uudessa tiimissä kehitetty ja uusia toimintatapoja on muodostettu palvelemaan paremmin asiakkaitamme. Tehtäväjaottelussa on siirrytty kohti segmenttikohtaisempaa jaottelua, mutta osittain on säilytetty myös paikkakuntakohtaisia jakoja.

IMG 5089 700

Takarivissä Marika ja Tiina, edessä vasemmalta Sari, Anna ja Annette.

Tiimin työtehtävät ovat pitkälle edelleen samat kuin aiemmin, mutta pyrkimys on muuttaa toimintaa pois aiemmasta ”lähettämöön” keskittyneestä työstä kohti asiakaspalvelua. Tällä muutoksella suuntaamme kohti asiakaslähtöisempää toimintaa. Halumme on tarjota asiakkaille heidän tarpeisiinsa nähden parasta mahdollista palvelua. ”Asiakaspalvelulla on tärkeä rooli yrityksessämme, sillä olemme ns. yrityksen kasvot asiakkaille” - toteaa myyntijohtaja Anssi Koikkalainen.

Tavoitteena asiakaslähtöinen tapa toimia

Tiimin ammattitaitoa lähdettiin kehittämään valmennuksella, jonka tavoitteena on luoda asiakaslähtöinen tapa toimia ja joka varmistaa parhaan asiakaskokemuksen. Valmentajaksi asiakaspalveluvalmennukseen valikoitui valmennusyritys Rokmind. Valmennukset aloitettiin Teamsin välityksellä 29.10.2020 ja valmennettavat kokoontuvat viiden viikon ajan viikoittain 1,5 tunnin kestäviin valmennuksiin, joissa käydään tarkemmin läpi eri aihealueita mm. kommunikointi, asiakaspalvelutyön systemaattisuus, luottamuksen rakentaminen sekä palautteen antaminen ja vastaanottaminen.

Sari Tuohimaa

Asiakaspalvelun uusi koko maan kattava sähköpostiosoite:

tilaukset a nordkalk.com

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.