Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

JOULULAHJOITUKSILLA HYVÄÄ LAPSILLE

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 30.11.2020

Nordkalk muistaa myös tänä jouluna lahjoituksella organisaatioita, jotka tekevät työtä lasten hyväksi.

Suomessa annamme lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:lle. Se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Joulukeräykseen lahjoitetuilla varoilla edistetään kotimaan lastensuojelutyötä. Lue lisää järjestöstä.

Myös Ruotsissa tuen saaja on lasten ja nuorten oikeuksia ajava sitoutumaton kansalaisjärjestö BRIS (Barnens rätt i samhället). Sen tavoitteena on parantaa lasten ja nuorten elinolosuhteita YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen mukaisesti. Lue lisää järjestöstä.

Virossa tuemme Tarton yliopiston lastensairaalan säätiötä (Tartu University Hospital Children's Foundation). Vuodesta 2000 toiminut säätiö auttaa vakavasti vammaisia lapsia saamaan hoitoa maksamalla heidän hoitokustannuksiaan. Lue lisää säätiöstä.

Puolassa Nordkalk osallistuu Noble Box -projektiin, joka tavoitteena on avustaa apua tarvitsevia perheitä joulun aikaan suoraan ja konkreettisesti: Nordkalk valitsee joka vuosi kaksi perhettä yhtiön kahden suurimman toimipaikan, Miedziankan ja Slawnon alueilta. Yhtiön lahjoituksella lämmitetään talot, ja lisäksi Nordkalkin henkilöstö kerää ja jakaa lahjoja perheille. Yhteensä Noble Box -projekti tukee 20000 puolalaista perhettä. Lue lisää järjestöstä

Joulukerays 2020 keraystunnus nelio FI 550

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.