Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Hanne Mäkelä Nordkalkin henkilöstöjohtajaksi

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 19.11.2020

​Hanne Mäkelä, Nordkalkin viestintäjohtaja ja johtoryhmän jäsen, on nimitetty yhtiön henkilöstöjohtajaksi 1.12.2020 alkaen. Jatkossa hän toimii sekä viestintä- että henkilöstöjohtajana.

"Olen erittäin iloinen, että Hanne hyväksyi nimityksen Nordkalkin uudeksi henkilöstöjohtajaksi. Hän tuntee jo hyvin Nordkalkin henkilöstöä. Hanne on hyvin lyhyessä ajassa osoittanut aitoa halua ja kykyä osallistaa, kouluttaa ja motivoida henkilöstöä Nordkalkin vastuullisuus- ja bränditarinaan. Viestinnän ja HR-asioiden yhdistäminen antaa Hannelle vahvan mandaatin ja työkalut toteuttaa Nordkalkin visiota " Johtava kalkkikivitoimija, joka keskittyy kestäviin ratkaisuihin", sanoo CEO Paul Gustavsson.

Hanne on työskennellyt Nordkalkissa joulukuusta 2019 lähtien. Hän seuraa henkilöstöjohtajan tehtävässä Taru Ämmälää, joka siirtyy Raisio-konsernin henkilöstöjohtajaksi vuoden vaihteessa.

"Otan innolla vastaan uudet tehtävät. Nordkalkin henkilöstötoiminnossa on erittäin osaava ja kokenut tiimi, jonka kanssa on ilo lähteä viemään asioita eteenpäin.", Hanne sanoo.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.