Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalkin varotoimet koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Hanne Mäkelä (info a nordkalk.com), 12.10.2020

Nordkalk seuraa koronavirustilannetta (COVID-19) maailmalla ja arvioi tilannetta ja sen mahdollisia vaikutuksia yhtiön toimintaan. Tällä hetkellä sillä ei ole vaikutuksia toimintaamme tai toimituksiimme. Jos tilanne muuttuu, päivitämme tiedot välittämästi.

Nordkalk seuraa jatkuvasti WHO:n ja paikallisten viranomaisten suosituksia ja päivittää omia ohjeistuksiaan niiden mukaisesti. Oman henkilöstömme ja kumppaneidemme turvallisuus on meille kaikkein tärkein asia, ja lisäksi pyrimme turvaamaan asiakastoimitukset myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa

Varotoimena Nordkalkissa on käytössä väliaikainen käytäntö kysyä tuotantoalueillamme vierailevilta (asiakkaat, urakoitsijat,  kuljettajat jne.) heidän terveydentilastaan. Joten jos olet tulossa käymään tai suunnittelet käyntiä jollekin Nordkalk-toimipaikalle, varaudu siihen, että esitämme sinulle kysymyksiä. Jos sinulla on flunssaoireita, emme valitettavasti voi toistaiseksi päästää sinua alueillemme.

Emme toistaiseksi myöskään päästä keitään ulkopuolisia valvomoihimme, eli mikäli tarvitset apua asioidessasi toimipaikoissamme, pyydämme ensisijaisesti soittamaan.

Estääksemme viruksen leviämisen, olemme tehostaneet käsihygieniaa ja ohjeistaneet henkilöstöämme välttämään lähikontaktia. Olemme siirtyneet etätyöskentelyyn siellä, missä se on mahdollista. Lisäksi henkilöstöämme on kehotettu välttämään matkustamista.

Toivomme, että ymmärrätte nämä varotoimet. Pyrimme niillä osaltamme estämään  viruksen leviämisen. Pahoittelemme varotoimien mahdollisesti aiheuttamaa haittaa.

12.10.2020

Paul Gustavsson
toimitusjohtaja

 

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.