Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Uddagårdenin uusi pakkauslinja - kaksi laitetta yhdessä

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 11.3.2020

Maaliskuun alussa vihittiin uusin investointimme, kaikkien säkkituotteidemme pakkaamiseen tarkoitettu pakkauslinja Uddagårdenissa Ruotsissa. Mukana tilaisuudessa oli oman henkilöstön lisäksi tuotteidemme jälleenmyyjiä.

Vieraille tarjottiin kevyen lounaan lisäksi kunnon tietopaketti investoinnin taustoista, Nordkalkista ja tuotteistamme sekä Uddagårdenin toimipisteemme historiasta.

Uuden linjan myötä säkkien ulkonäkö ja koot ovat muuttuneet. Vähintään puolet säkeistä tehdään nyt kierrätysmuovista. Koska linja pakkaa säkit aiempaa tiiviimmin, kuljetusten tarve vähenee, mikä säästää sekä ympäristöä että asiakkaan kukkaroa.

Bags 2

Uusista säkeistä löytyy paljon tietoa.

Kaksi laitetta yhdessä

Säkkimateriaali tulee rullalta ja laite tekee ja täyttää säkit automaattisesti. Jauheet pakataan nyt kuin kahvi, tyhjiöpakkauksiin. Tämä pakkaustapa vaatii normaalisti kaksi eri laitetta, mutta Uddagårdenin tuotantolaitoksellamme kahden laitteen toiminnot on yhdistetty ja pakkaamiseen tarvitaan vain yksi pakkauslinja. Tämä tuo selvää säästöä, josta kaikki hyötyvät.

Tuotteiden pakkaaminen tiiviisiin säkkeihin tapahtuu pölyttömästi ja vaatii aikaisempaa vähemmän manuaalista nostamista. Molemmat tekijät parantavat huomattavasti työympäristöä.

Kattavasti tietoa

Hyvin suunnitellut, pienemmät ja tiiviit säkit ja niistä löytyvä kattava tieto tuotteesta palvelevat asiakkaitamme entistä paremmin ja niiden kuljetus ja varastointi hoituu pölyttömästi.

- Pakkauslinja teki vaikutuksen vieraisiimme, ja saimme myös paljon kiittävää palautetta säkkien uudesta ulkonäöstä, kertoo Nordkalkin myyntipäällikkö Elisabeth Erichsen. Hän toimi tilaisuuden isäntänä yhdessä kollegansa Bo Wallströmin ja Uddagårdenin tiimin kanssa.

Tiina Roine

Tutustu tuotteisiimme

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.