Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Muutos Nordkalkin johdossa

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 19.3.2020

Nicklas Bergström, joka on toiminut Nordkalkin hankintajohtajana jättää yhtiön maaliskuun lopussa.

Nicklas tuli Nordkalkiin tukeakseen uuden toimintamallin määrittelyssä ja implementoinnissa hankintatoiminnon näkökulmasta. Hän on toiminut hankintajohtajana uuden, vahvasti maantieteellisiin alueisiin perustuvan, organisaation vakiintumiseen asti. Uudessa organisaatiossa alueilla on täysi vastuu omista hankinnoista.

”Hauan sanoa lämpimät jäähyväiset ja toivottaa onnea Nicklaksen tulevalle uralle. Nicklas on myötävaikuttanut vahvasti Nordkalkin menestykseen ammatillisilla taidoillaan, luovuudellaan sekä positiivisella ja erittäin avuliaalla asenteellaan”, sanoo Paul Gustavsson, toimitusjohtaja Nordkalk.

Lisätiedot

Paul Gustavsson, +46 10 476 2544


Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.