Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk mukana Okra Maatalousnäyttelyssä

Jenni Westerlund (info a nordkalk.com), 28.6.2019

Tervetuloa Nordkalkin ständille B133!

Nordkalk osallistuu Okra maatalousnäyttelyyn 3.-6.7.2019. Osastollamme esillä kalkkipohjaiset tuotteet maatalouteen: Nordkalk Aito maanparannuskalkit ja -rehukalkit, Nordkalk Fostop Rakennekalkki sekä rakeistettu kalkki Nordkalk AtriGran.

Tule jututtamaan asiantuntijoitamme ja poimimaan parhaimmat kalkitusvinkit itsellesi. Ständillämme myös arvonta, jossa pääpalkintona rekkakuormallinen kalkkia! Olemme myös uudistaneet kalkitusoppaamme, jota jaossa niin kauan kuin painoksia riittää.

Nähdään Okrassa!

Näyttely on avoinna 3.-6.7.2019 klo 9:00-17:00

Osoite: Oripään lentokenttä, Hirvikoskentie 290, Oripää

Nordkalk okra 2019

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.