Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Myyntipäällikkömme Jan Drugge pohtii työturvallisuusasioita uusimmassa Farmit blogissa

(info a nordkalk.com), 2.5.2019

"Turvallisuus ensin, viimeiseksi ja aina."

"Työturvallisuustyö ei tule koskaan valmiiksi. Se on jatkuva prosessi, johon kaikkien tulee osallistua hyvän ja turvallisen työpaikan takaamiseksi. Meidän on palattava työpäivän jälkeen kotiin yhtä terveinä kuin me aamulla olimme töihin lähtiessämme. Meidän on tehtävä töitä turvallisesti niitä hetkiä varten, jotka oikeasti merkitsevät. Meidän on myös oltava hyviä työkavereita ja antaa oman panoksemme turvallisen työympäristön luomiseksi."

Jan Drugge, Myyntipäällikkö Etelä-Suomi, Nordkalk

 Lue koko artikkeli

Safety Gear 800px

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.