Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalkin kestävän kehityksen raportti 2018 on julkaistu

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 11.3.2019

Vastuullisen päätöksenteon ja kestävän toiminnan roolin merkitys kasvaa jatkuvasti. Kestävän toiminnan kehittäminen ei ole tärkeää vain liiketoiminnallemme, vaan myös asiakkaillemme, sijoittajillemme ja muille sidosryhmillemme.

Nordkalkin tavoitteena on pitkäaikainen ja kannattava liiketoiminta, jota toteutetaan vastuullisesti ja tasapainossa sidosryhmiemme ja yhteiskunnan kanssa. Pyrimme pitämään toimintamme ympäristöön aiheuttamat vaikutukset mahdollisimman vähäisinä panostamalla entistä enemmän vastuullisuuteen ja käyttämällä parhaita mahdollisia menetelmiä ja tekniikoita. Vastuullisuus kuuluu osana liiketoimintastrategiaamme ja kestävän kehityksen yhdeksän painopistealuetta sisältyvät kuukausittaisten johtoryhmäkokousten liiketoiminnan läpikäynteihin.

Kalkkikivipohjaiset tuotteet ja ratkaisut myötävaikuttavat elämän perusedellytyksiin: puhtaaseen veteen ja ilmaan sekä hedelmälliseen maaperään. Tuotteet ovat välttämättömiä monille teollisuuden aloille vihreän muutoksen haasteisiin vastatessa. Nordkalk tekee paljon työtä kehittääkseen uusia kestäviä tuotteita ja ratkaisuja. Tässä raportissa YK:n kestävän kehityksen tavoite #6 – puhdas vesi ja sanitaatio – on nostettu esiin osoittamaan miten Nordkalk ja sen tuotteet voivat myötävaikuttaa kestävämpään kehitykseen.

Kestävän kehityksen raporttimme tavoitteena on esitellä vastuullisuustyötämme sisäisille ja ulkoisille sidosryhmillemme yksityiskohtaisesti ja lisätä selkeyttä ja läpinäkyvyyttä merkityksellisten esimerkkien avulla. Kehitämme jatkuvasti kestävän kehityksen käytäntöjämme ja raportointia tavoitteenamme raportoida GRI (Global Reporting Initiative) -standardien mukaisesti lähivuosina.

Voit ladata raportin nettisivultamme: www.nordkalk.com/sustainability


Eva Feldt
Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Skandinavia

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.