Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk European Coatings Showssa

Susan Heiskala (info a nordkalk.com), 21.3.2019

Nordkalk osallistui myös tänä vuonna European Coatings Showhun 19-21.3. ECS on maailmanlaajuinen päällyste- ja maaliteollisuuden näyttely, jossa yritykset voivat esitellä mm. maaleja, päällysteitä, fillereitä, liimoja ja kaikkea niihin liittyvää. Tapahtuma on myös hyvä paikka verkostoitua. ECS on parhaillaan käynnissä Nürnbergissä, Saksassa. 

ECS IMG_2405_modified_700px.jpg

Nordkalkia edustivat mm. Peter Åkerblom, Mathias Snåre, Anssi Koikkalainen, Juuso Hakala ja Matti Lammela. 

Nordkalk Enrich -tuoteperheen uusi kuivatuote Enrich C lanseerattiin messuilla 19.3. Tuotteen avulla voidaan vähentää raaka-ainekustannuksia, koska sillä voidaan korvata titaanidioksidia maaleissa ja päällysteissä. Enrich C on ekologinen vaihtoehto, koska sen valmistamiseen käytetty hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin titaanidioksidilla. 

Lue lisää tuotteesta täältä

Lue vielä aiheeseen liittyvä lehdistötiedote englanniksi täältä


Kuvia messuilta

IMG_2472_700px.jpg Nordkalk_ECS_19032019_700px.jpg ECS4_700px.jpg ECS5_700px.jpg

Nordkalkin pisteellä on käynyt kova kuhina! 

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.