Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Sulamisvedet täyttivät Nordkalkin entisen ATK-rakennuksen kellarin Paraisilla

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 20.2.2019

Nordkalkin pääkonttorin vieressä olevan rakennuksen tyhjillään olevaan kellariin pääsee sulamisvettä ilmeisesti rikkoutuneesta sadevesiputkesta. Vettä tuli kellariin viikonlopun aikana niin paljon, että sinne sijoitettujen pumppujen kapasiteetti ei riittänyt sen poistamiseen.

Putki kuvataan tänään, ja kun vikakohta paikallistetaan, rikkoutunut putki korjataan. Kun putkirikko saadaan korjattua ja veden tulo loppuu, alkaa tilojen kuivatus.

IMG 4180 550

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.