Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Kalkitse kaverisi -kilpailun voitto Mänttä-Vilppulaan

Anna-Kaisa Haapajärvi (anna-kaisa.haapajarvi a nordkalk.com), 18.5.2017

Nordkalkin Kalkitse kaverisi -kilpailu on ohi ja voittaja selvillä. Kilpailuun sai ilmoittaa kaverin tai tuttavan, joka ansaitsisi kalkkikuorman pellolleen. Pääpalkintona kilpailussa oli rekkakuormallinen (40 tonnia) kalkkia pellolle levitettynä. Marttilalainen Mikko Torkkeli ilmoitti kilpailuun agrologiksi opiskelevan kaverinsa Salla Mäen. Nordkalkin kilpailuraati vakuuttui Mikon kirjoittamasta perustelusta ja valitsi voittajaksi Sallan.

Katso videolta, miten yllätimme Sallan.

Salla ja Mikko
"Salla on aina ollut kiinnostunut uusista maatalouden asioista ja Mustialan opinnot ovat tarjonneet monia uusia näkökulmia tilan jatkamiselle. Salla on kiinnostunut erikoiskasvien viljelystä ja siksi peltojen kasvukuntoon kannattaa kiinnittää huomiota. Haluaisin tällä "kalkkiyllätyksellä" toivottaa Sallalle menestystä ja hyvää satoa tuleville vuosille, sillä Salla jos joku on ansainnut sen", Mikko perustelee vastauksessaan.
Kalkitse kaverisi yllätys

Kalkkikuorma lähtee Mänttä-Vilppulaan, jossa Mäen tilalla viljellään ohraa, kauraa ja ruista 18 hehtaarin alalla. Nordkalk kävi yllättämässä Sallan ja luovuttamassa kalkkikuormaan oikeuttavan lahjakortin viime viikolla. 

Kalkitse kaverisi karjalanpiirakat

Kahvipöydässä maisteltiin Sallan taidokkaasti leipomia karjalanpiirakoita, joiden rukiisessa pohjassa oli käytetty oman tilan ruisjauhoja.

Kalkitse kaverisi Mikko ja Salla traktorissa

Salla opiskelee Mustialassa agrologiksi. Opiskelukaveri Mikko on valmistumassa keväällä.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.