Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Helmikuinen Kanaria ja Qatar

Nordkalk (info a nordkalk.com), 3.3.2016

Nordkalk ja Trap-ammunnan olympiamitalisti Satu Mäkelä-Nummela ovat tehneet yhteistyötä ja Nordkalk on ollut mukana tukemassa Sadun urheilu-uraa monta vuotta. Viime vuonna Satu hankki onnistuneilla suorituksillaan paikan tämän vuoden 2016 kesäolympialaisiin, jotka pidetään 5.-21.8.2016 Rio de Janeirossa Brasiliassa. Saamme olla mukana Sadun matkassa Rioon aina kisoihin saakka, kun Satu kertoo noin kerran kuukaudessa valmistautumisestaan kesän koitokseen.

Helmikuinen Kanaria ja Qatar 

Harjoittelukauteni jatkui helmikuussa tutussa ympäristössä ja tutuilla radoilla Kanarian saarilla. Kaksiviikkoinen harjoitusleiri kulki edellisen tapaan ja tutulla rytmillä: Aamulla lenkille ja kymmenen korvalla oltiin jo radalla. Kiekkomäärä oli jälleen suuri ja ammunnallisesti jäi mukava "maku" suuhun. Vielä tulee sitä "sutta" joukkoon, mutta kausi on vasta polkaistu käyntiin. Ilmat suosivat harjoitteluani, mutta muutama päivä lähtöni jälkeen myös Kanarialle saatiin lunta.

Minulla lumi muuttui hiekaksi, kun muutama päivä Kanarian reissun jälkeen suuntasin Qatariin. Qatarissa todellakin sitä hiekkaa oli ja lämpöä. Siellä myös aloitin kilpailukauteni GB-kisalla. Kisalta odotin paljon, koska harjoitukset Kanarialla olivat kulkeneet mallikkaasti ja antoivat odottaa onnistumista. Toisin kuitenkin kävi. Osumatarkkuus ei ollut siellä päinkään, joten tulos oli aivan alakanttiin ja sijoitus 15. Synkkyyteen en kuitenkaan vaivu – hetken harmitus ja sitten "uutta matoa koukkuun". Tästä jatketaan harjoittelua, jotta Riossa ollaan sitten parhaassa iskussa.

Nyt on loistavat suksikelit ja fyysisen kunnon ylläpitoon ja kohentamiseen ihanat mahdollisuudet. Jatketaan matkustelua maaliskuussa.

-Satu

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.