Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Ammuntaa aurinkoisella Kanarialla - Satu Mäkelä-Nummela matkalla Rioon

Nordkalk (info a nordkalk.com), 18.1.2016

Nordkalk ja Trap-ammunnan olympiamitalisti Satu Mäkelä-Nummela ovat tehneet yhteistyötä ja Nordkalk on ollut mukana tukemassa Sadun urheilu-uraa monta vuotta. Viime vuonna Satu hankki onnistuneilla suorituksillaan paikan tämän vuoden 2016 kesäolympialaisiin, jotka pidetään 5.-21.8.2016 Rio de Janeirossa Brasiliassa. Saamme olla mukana Sadun matkassa Rioon aina kisoihin saakka, kun Satu kertoo noin kerran kuukaudessa valmistautumisestaan kesän koitokseen.

Ammuntaa aurinkoisella Kanarialla

Niin on vuosi vaihtunut uuteen. Minä seurasin vuoden vaihtumista Kanarian ilotulituksessa. Jatkoin itse tulittamista vuodenvaihteen jälkeen vielä kaksi viikkoa ja pääsinkin mukavasti vauhtiin. Heti ei voi tietysti odottaa vain hyviä sarjoja, vaan aluksi työnteko on aaltoilevaa: tulee hyvää ja sitten tulee välillä sutta.

Kiekkoja ammuin tuon kahden viikon aikana 375 kappaletta. Vapaapäiviä jaksolle mahtui vain yksi. "Työvuoron" aloitin pääsääntöisesti aamupäivällä klo 10 ja työt lopetin klo 14-15 korvilla. Ammunnan lisäksi myös itsensä liikuttaminen oli tärkeää, joten juoksin kevyet lenkit aamuin illoin. Sain harjoitella kaksi viikkoa aivan loistavissa olosuhteissa, ja D-vitamiinitasokin pysyi kohdillaan. Nyt olen kolmea viikkoa kotimaassa ja sitten taas jatketaan.

Treeniterveisin Satu

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.