Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Sipoon ilmoitustaulu

Ajankohtaista 13.5.2022

Viikoilla 20-21 (16.-29.5.) Sipoon kalkkitehtaalla toteutetaan kalkkikiven murskaustöitä. Murskauslaitteisto sijoitetaan pääosin betonihallin sisälle.

Ajankohtaista 29.4.2022

Sipoon kalkkitehtaan sataman jätehuoltosuunnitelmaa on päivitetty vastaamaan muutetun merenkulun ympäristönsuojelulain ja asetuksen velvoitteisiin.

Sataman jätehuoltosuunnitelma kuulutettiin 6.4-27.4.2022 välisenä aikana Nordkalkin verkkosivujen naapuri-info sivuilla. Suunnitelmaan ei jätetty määräaikaan mennessä mielipiteitä.  Sataman käyttäjien kuulemisen jälkeen korjattu suunnitelma lähetetään valvovalle viranomaiselle, joka puolestaan pyytää siitä lausunnot kunnalta, Suomen Laivameklarit ry:ltä ja Suomen Varustamot ry:ltä.  

Jos syntyy lisäkysymyksiä ne voi lähettää Nordkalkin sähköpostiin: info​@nordkalk.com  (aiheriville: Kalkkitehtaan jätehuoltosuunnitelma)


 
Ajankohtaista 7.3.2022

Tällä viikolla Sipoossa tehdään kaksi louhintaräjäytystä:

 ke 9.3. ja to 10.3.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.