Lehdistötiedotteet

Nordkalk ja Brenntag yhteistyö asiakkaan eduksi

(info a nordkalk.com), 22.3.2021

Maailmanlaajuinen kemikaalien jakeluyhtiö Brenntag Nordic on Nordkalkin uusi vedenkäsittely- ja kemiallinen teollisuus -segmenttien jakeluyhtiö Suomessa ja Ruotsissa.

Yhtiöidemme yhteistyö on suunnattu parantamaan erityisesti Nordkalkin pakattuja tuotteita käyttävien asiakkaiden asiakaskokemusta.

“Tämä yhteistyö hyödyntää molempia yhtiöitä ja erityisesti loppukäyttäjiä”, sanoo Nordkalkin asiakaspalvelupäällikkö Sari Tuohimaa.

“Lähdemme yhteistyöhön Nordkalkin kanssa erittäin innostuneina. Yhteistyömme pohjautuu samanlaiseen vahvaan sitoutumiseen täyttää asiakkaidemme tarpeet. Kun Nordkalkin korkealaatuiset ja kustannustehokkaat tuotteet yhdistetään meidän kattavaan tuotevalikoimaamme, pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvin. Odotamme innokkaasti kasvua tulevaisuudessa yhdistettyämme oman markkinatuntemuksemme ja -osaamisemme Nordkalkin vahvaan erikoistuotevalikoimaan”, sanoo Crhistian Frimann, President Material Science EMEA Brenntag SE.

Lisätietoja:

Anssi Koikkalainen myyntijohtaja, Nordkalk Pohjois-Eurooppa, puh. +358 40 836 1855.

Sari Tuohimaa asiakaspalvelupäällikkö, puh. +358 40 354 9594

 

Tietoa Brenntagista:

Brenntag on maailmanlaajuinen markkinajohtaja kemikaalien ja tarveaineiden jakelussa. Yrityksellä on keskeinen rooli kemikaaliteollisuuden asiakkaiden ja valmistajien yhdistämisessä. Brenntagin pääkonttori sijaitsee Essenissä, Saksassa ja yrityksessä työskentelee maailmanlaajuisesti 17.000 henkilöä. Liiketoiminnan verkosto muodostuu 670 toimintayksiköstä 77 maassa. Vuonna 2020 Brenntagin myynti oli n. 11,8 miljardia euroa. Yrityksen kaksi globaalia divisioonaa, Brenntag Essentials sekä Brenntag Specialties, tarjoavat kattavan valikoiman teollisuuden tarvitsemia perus- ja erikoiskemikaaleja sekä tarveaineita. Tarjottavaan valikoimaan kuuluvat läheisesti myös asiakaskohtaisesti räätälöidyt sovellukset, markkinointi- ja jakeluketjuratkaisut, tekninen ja tuotesuunnittelun tuki, kattava säädösten tuntemus sekä alaan liittyvät digitaaliset ratkaisut eri teollisuuden aloille. Brenntag on sitoutunut ja pyrkii harkituin toimenpitein jalostamaan liiketoimintaansa sekä oman että palvelemiensa teollisuudenalojen kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Brenntagin osake on listattu Frankfurtin pörssissä (MDAX ja DAX 50 ESG). Lisää tietoa osoitteesta www.brenntag.com.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.