Lehdistötiedotteet

Nordkalkin Enrich-tuotteille saksalainen jälleenmyyjä

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 1.9.2020

Nordkalk on solminut jälleenmyyntisopimuksen saksalaisen sh mineralsin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tehostaa Nordkalkin Enrich-tuotesarjan myyntiä Keski-Euroopassa ja erityisesti Saksassa, jossa yritykset näkevät suurta potentiaalia tuotteelle.

Nordkalkin Enrich-tuotesarja koostuu ultrahienoista PCC (saostettu kalsiumkarbonaatti) -tuotteista, joita käytetään tänä päivänä yleisimmin korvaamaan titaanidioksidia ja sideaineita maaleissa tai erilaisissa pinnoitteissa. Se on kustannustehokas, turvallinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu, jolla voidaan korvata kemikaalien käyttöä ja parantaa lopputuotteen mekaanisia ominaisuuksia.

”sh mineralsin kanssa solmitun jälleenmyyntisopimuksen myötä saamme yhdistettyä myyntiverkostomme ja tuotua Enrich-tuotteet entistä tehokkaammin keski-eurooppalaisten asiakkaiden saataville”, sanoo Nordkalkin myyntijohtaja Anssi Koikkalainen.

”Uskomme myös, että yhteistyön kautta löydämme yhä uusia käyttöalueita tuotteelle, jonka poikkeuksellisen tasalaatuiset PCC-nanopartikkelit mahdollistavat sen käytön vaativissa teknisissä ratkaisuissa, kuten muun muassa muoveissa, liimoissa, tiivisteaineissa, paperin valmistuksessa, musteissa sekä erilaisissa rakennusmateriaaleissa”, Koikkalainen kertoo.

sh minerals valikoitui Nordkalkin kumppaniksi sen olemassa olevan tuoteportfolion, osaamisen, kattavan myynti- ja kontaktiverkoston sekä tulosorientoituneen asenteen vuoksi.

sh mineralsille yhteistyö Nordkalkin kanssa mahdollistaa asiakkaiden entistä paremman palvelun laajenevan tuotevalikoiman kautta.

”Uskomme, että Enrich-tuotteilla on iso potentiaali kotimarkkina-alueellamme Saksassa ja muualla Keski-Euroopassa. Nordkalk Enrich -tuotteilla voimme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa erityisesti maaleissa ja pinnoitteissa sekä myöskin monissa muissa sovelluksissa”,  sanoo sh mineralsin toimitusjohtaja Jürgen Gerstmeier.

Lisätietoja:

Anssi Koikkalainen, myyntijohtaja, Nordkalk Pohjois-Eurooppa, puh. 040 836 1855.

sh minerals GmbH is part of the long-established medium-sized group Schön + Hippelein and markets the products of the group in Germany and its neighbouring countries. Operating from production sites in Hammerunterwiesenthal, Lengefeld and Hermsdorf (Ore Mountains/Saxony), as well as the sites in Heidenheim and Neresheim (Baden-Württemberg), we are one of the leading suppliers on the filler market. Carbonate fillers, dried grains and special commercial mineral products are the main focuses of sh minerals‘ sales activities.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.