Lehdistötiedotteet

Muutoksia Nordkalkin viestinnässä ja markkinoinnissa

(info a nordkalk.com), 22.11.2019

Nordkalkin uuden toimintamallin myötä Viestintä ja markkinointi -toiminto muuttui 1. marraskuuta 2019 toiminnoksi Viestintä ja brändi ja markkinointi siirtyi osaksi maantieteellisten alueiden myyntitoimintoja.

Nordkalkin viestintä- ja brändijohtajaksi on nimitetty Hanne Mäkelä, joka aloittaa tehtävässään joulukuussa. Hän raportoi toimitusjohtaja Paul Gustavssonille ja kuuluu johtoryhmään. Hanne siirtyy Nordkalkiin Lassila & Tikanoja Oyj:n viestintä- ja brändijohtajan tehtävästä.

Viestintään ja brändiin kuuluvat Tiina Roine ja Ewa Slusarczyk-Kita. Konsernitehtävien ohella Tiina hoitaa Pohjois-Euroopan alueen ja Ewa Keski-Euroopan alueen viestintää.

Markkinointia hoitaa Jenni Westerlund Pohjois-Euroopassa ja Izabela Ironmonger Keski-Euroopassa.

Nordkalkin nykyinen viestintäjohtaja Anne Foley ilmoitti keväällä luopuvansa tehtävästään. Hän vastaa Nordkalkin viestinnästä kunnes Hanne on aloittanut yhtiössä ja jatkaa viestintätiimin tukena ylimenokauden ajan. 

Lisätietoja: Anne Foley, 020 753 7101

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.