Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk käynnisti yt-neuvottelut lomautuksista Suomessa

Anne Foley (info a nordkalk.com), 21.3.2019

Nordkalk Oy Ab aloitti 21.3.2019 Suomen henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut mahdollisista lomautuksista. Markkinatilanne Suomessa on haastava, mikä on johtanut kalkkikivipohjaisten tuotteiden kysynnän heikentymiseen. Tästä johtuen Nordkalk joutuu sopeuttamaan toimintaansa muuttuneeseen markkinatilanteeseen.

Neuvottelut jatkuvat 4.4.2019 asti, jolloin pidetään päätöskokous. 

Lisätietoja: Anne Foley
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Puh. 020 753 7101

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.